Intensivkurs Ludvika

Hos oss kan du ta ditt körkort på manuell eller automatväxlad bil

Intensivkurs Ludvika
Hos oss kan du ta ditt körkort på manuell eller automatväxlad bil
En intensivutbildning hos oss är skräddarsydd för just dina behov. Beroende på hur dina förkunskaper ser ut, dina personliga förutsättningar, hur mycket tid du kan lägga ner mm, skapar vi en intensivkurs som passar dig.

Det kan handla om 20-25 lektioner om du har kört en del tidigare, kommit en bit i din utveckling men känner att du vill ha fullt fokus på körningen till körkortet är klart.
Har du inte kört så mycket förut kan det röra sig om 35-40 lektioner.
Beroende på hur många lektioner det rör sig om och din inlärningsförmåga kan vi lägga kursen på 2-3 veckor eller mer. Det är dina behov i samråd med trafikläraren som avgör vad som är intensivt för dig.

Ju bättre förkunskaper du har, desto snabbare kommer utbildningen att gå. Exempel, för en intensivutbildning på ca 20 lektioner fördelade på 2-3 veckor, rekommenderar vi att du kan grunderna för manövrering dvs backning, nos- och backparkering.

Med tanke på hur Trafikverkets regler för förarprov ser ut, man måste ha ett godkänt teoriprov för att få göra körprovet, bokar vi in teoriprovet minst en vecka före körprovet. Då finns det tid för ett omprov om det skulle behövas. Vi vill även påminna om att det antal lektioner vi kommer överens om när vi bokar in kursen kan komma att ändras beroende på hur utvecklingen går, vi kan behöva lägga till lektioner eller ta bort. Målet är en färdig utbildning som resulterar i ett godkänt förarprov!

Vi ordnar även med Risk 1 och Risk 2 om det finns behov av det.

Innan du kontaktar oss för en intensivutbildning, se till att du har ett giltigt körkortstillstånd och giltig legitimation och att giltighetstiden inte går ut inom de närmaste månaderna.